Galleries

Back to: Galleries // 2013 Spark:Space // The Float

<< Previous Entry    Next Entry >>

The Float

Winner - Bronze

Competition: Spark:Space
Designer: Kris Lin
Design Type: Temporary Structures
Company / Organization / School: Kris Lin Interior Design

We design architecture, interior and landscape in this project. The case is a “Real estate sales centre”. And the project is located in Xiamen downtown, the conditions around the base are unfavorable, there are old apartments and construction site, opposite is a school, no landscape surrounded. In the end, with the concept of [Float], pull the sales center to a height of 2F, and create own landscape, a stack- level pool, so the sales center likes floating in the water, and the visitors go across large acreage of pond, and across the ground floor of sales office, walk to the back stairs and go up to sales hall. The construction is steel structure, building design and interior design seek the integration and unity in technique.