Galleries

Back to: Galleries // 2015 Spark:Space // PplusP Studio 2

<< Previous Entry    Next Entry >>

PplusP Studio 2

Finalist

Competition: Spark:Space
Designer: Wesley Liu - Creative Director
Design Type: Office Design
Company / Organization / School: PplusP Designers Ltd.
Website: http://www.ppluspdesigners.com
Team Members: Eric Lau (Project Manager) Rajiv Yuen (Senior Interior Designer)

Walking into this expanded studio, there is a long corridor to invite the guests entering the reception area. Taking off your shoes and change into slippers, this is where the cozy and relaxing atmosphere of home begins. Getting pass the conference room, you would realize the atmosphere harmonizes the reaction of all your senses. Moving toward the working area, our design director chisels the Bank of China Tower on the white wall, creates a textured silhouette with the city skyline and paints in different brushstrokes to make this mural. Together with the bluish sky ceiling and light jazz music played throughout the room, the workspace has become tranquiller. With the traditional cubicle replaced by the long benches, artists get closer to each other and communication is encouraged, this is how some genius ideas inspired along the way. Adjacent to the workspace, the table-tennis area is another feature in this studio. As a whole, this regenerative studio has been carefully designed to encompass the mood, materials and ornaments found in loft and factories and blended perfectly with the modern elements, providing the designers and guests a breath of fresh air away from hectic life while enjoying their design experience.